• (210)-3499000
  • ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5-7 & ΠΥΔΝΑΣ 11855 ΑΘΗΝΑ

FAQ

Frequently Asked Questions

Μόνο η Σφακιανάκης ΑΕΒΕ σας προσφέρει τόσες επιλογές αυτοκινήτων, στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με μοναδικά προνόμια, ώστε να αποκτήσετε το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που επιθυμείτε. Εκατοντάδες επιλογές μοντέλων με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου , αλλά και πολλές ευκαιρίες αγοράς αυτοκινήτων σχεδόν καινούριων με ηλικία έως 18 μηνών που καλύπτονται από τα εργοστασιακά προγράμματα εγγύησης.

Γιατί είμαστε η μεγαλύτερη εταιρία σε πωλήσεις καινούργιων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στην Ελλάδα και με το πρόγραμμα μεταχειρισμένων “Σφακιανάκης Επιλογές” εγγυούμαστε την οδηγική σας απόλαυση με τη μέγιστη ασφάλεια στις πιο ανταγωνιστικές

Το σύνολο των αυτοκινήτων που καθημερινά επιλέγουμε για εσάς, υπόκεινται σε εξοχυνιστικούς τεχνικούς ελέγχους στα σύγχρονα Τεχνικά μας κέντρα, των οποίων η τεχνογνωσία εγγυάται ότι το αυτοκίνητο που θα βρείτε στα καταστήματά μας είναι ένα άρτιο και σωστά συντηρημένο όχημα. Απόδειξη της εμπιστοσύνης μας στα αυτοκίνητα μας η 12μηνη εγγύηση που παρέχουμε για όλα τα μοντέλα μας.

Στα Τεχνικά κέντρα της Σφακιανάκης ΑΕΒΕ διαθέτουμε όλα τα κατάλληλα εργαλεία και μηχανισμούς ,ώστε να εξακριβώνουμε αν τα χιλιόμετρα που αναγράφονται στα μοντέλα που αγοράζουμε είναι πραγματικά ή όχι. Έτσι για κάθε μας αυτοκίνητο είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε εγγύηση ότι τα χιλιόμετρα είναι πραγματικά.

Η συνεργασίες μας με τους μεγαλύτερους τραπεζικούς Ομίλους, μας καθιστούν ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς στην παροχή χρηματοδοτήσεων, με ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα διαμορφωμένα στις δυνατότητές σας.

Με την αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου από το πρόγραμμα Σφακιανάκης Επιλογές , σας παρέχουμε το υψηλότερο επίπεδο φροντίδας και συντήρησης του οχήματός σας , στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, διατηρώντας πάντα το αυτοκίνητό σας πραγματικά σαν καινούριο.

Φυσικά στο δίκτυο καταστημάτων Σφακιανάκης Επιλογές, μπορείτε να έχετε οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε, μια εμπεριστατωμένη αξιολόγηση της σημερινής κατάστασης και εμπορικής αξίας του αυτοκινήτου σας , έτσι ώστε είτε να το ανταλλάξετε σε περίπτωση αγοράς καινούριου ή μεταχειρισμένου αυτοκινήτου από τον Όμιλό μας είτε να σας το αγοράσουμε χωρίς νέα αγορά από την πλευρά σας.

Όλα τα αυτοκίνητα της συγκεκριμένης κατηγορίας έχουν εργοστασιακή εγγύηση σε ισχύ. Επιλέγοντας κάποιο αυτοκίνητο της κατηγορίας Almost new, σας δίνεται ή δυνατότητα να επεκτείνεται την εργοστασιακή εγγύηση του αυτοκινήτου σας, με κάποια επιπλέον χρέωση ανάλογα με την μάρκα και την πολιτική της κάθε εισαγωγικής εταιρείας.

GARAGE