• (210)-3499000
  • ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5-7 & ΠΥΔΝΑΣ 11855 ΑΘΗΝΑ

Όμιλος Σφακιανάκη

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες αυτοκίνησης

Ποιοί Είμαστε

Ο Όμιλος Σφακιανάκη με συνεχή παρουσία στην αγορά αυτοκινήτου από το 1961, αποτελεί σήμερα έναν από τους μεγαλύτερους, πλέον δυναμικούς και αναπτυσσόμενους Ομίλους του κλάδου του αυτοκινήτου στην Ελλάδα, με ποικίλες δραστηριότητες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών αυτοκίνησης.

Η κυριότερη δραστηριότητα του oμίλου είναι η εισαγωγή και εμπορία αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και ανταλλακτικών Suzuki. Στον τομέα της λιανικής η δραστηριοποίηση του ομίλου περιλαμβάνει την εμπορία αυτοκινήτων BMW, MINI, Opel, Ford, Volvo, Fiat, Alfa Romeo, Abarth, Renault Dacia, Nissan, Skoda, Jeep, Cadillac, μεταχειρισμένων αυτ/ων Σφακιανάκης Επιλογές, καθώς και μοτοσικλετών BMW.

Στην αγορά του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, το δίκτυο ‘’Σφακιανάκης Επιλογές’’ αποτελεί το μεγαλύτερο και πλέον οργανωμένο δίκτυο μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στη Ελλάδα, με 17 συνολικά σημεία πώλησης και σημαντικό αριθμό απορρόφησης αυτοκινήτων από τα σημεία πώλησης των καινούριων, μέσω προγραμμάτων ανταλλαγών, που δημιουργούν μια μεγάλη γκάμα επιλογών με τα πιο εμπορικά αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών σε πολύ προσιτές τιμές και με σημαντικά προνόμια αγοράς.
Επιπλέον, ο όμιλος έχει ηγετική θέση στη μακροχρόνια & τη βραχυχρόνια μίσθωση οχημάτων, ενώ έχει παρουσία στις μεσιτείες ασφαλειών καθώς και την παροχή υπηρεσιών ταχυμεταφορών μέσω της εταιρίας Speedex.

Η ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. είναι αποκλειστικός εισαγωγέας των προϊόντων Suzuki για τη Βουλγαρία, FYROM και την Αλβανία. Μέσω της εταιρείας Ergotrak A.E. αντιπροσωπεύει, εισάγει, διανέμει και υποστηρίζει μετά την πώληση, υψηλής ποιότητας οχήματα & μηχανήματα στην Ελληνική Αγορά των οίκων Cummins (κινητήρες diesel ξηράς-θαλάσσης & ηλεκτρο-παραγωγά ζεύγη), DAF (βαρέα φορτηγά και τράκτορες), TEMSA (λεωφορεία), Linde (ανυψωτικά και μηχανήματα διακίνησης φορτίων), Hitachi, (μηχανήματα έργων & ορυχείων).
Τέλος, ο όμιλος δραστηριοποιείται και στην Κύπρο μέσω της Alpan Electroline Ltd, που είναι αποκλειστικός εισαγωγέας Samsung για προϊόντα κινητής τηλεφωνίας και πληροφορικής και μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες ηλεκτρικών ειδών.

Υπηρεσίες αυτοκίνησης

  • Εισαγωγή αυτοκινήτων Suzuki
  • 14 μάρκες με δραστηριότητα λιανικής πώλησης
  • 28 καταστήματα λιανικής πανελλαδικά
  • 28 σημεία τεχνικής εξυπηρέτησης πανελλαδικά
  • 18 καταστήματα πώλησης μεταχειρισμένων αυτ/των
  • Ασφάλιση οχημάτων (SFAKIANAKIS Insurance Brokers)
  • Μακροχρόνια μίσθωση (Executive Lease)
  • Rent-A-Car (Enterprise)
100% Ικανοποίηση πελάτη
14 Μάρκες λιανικής καινούριων αυτ/των
27 Σημεία πώλησης καινούριων αυτ/των
12,8% Πανελλαδικό μερίδιο αγοράς
17 Σημεία πώλησης μεταχειρισμένων αυτ/των
28 Σημεία τεχνικής εξυπηρέτησης πανελλαδικά

GARAGE